Sample Page

Je hebt slechts enkele seconden om een oogverblindende eerste indruk te maken op je blog. Bij Aspen- en Fort Lauderdalees public relations bureau Durée & Company weten we dat een solide en consistente strategie uw blog lezers zal verleiden om steeds weer terug te komen voor meer! Bedrijven die consequent blogs schrijven als onderdeel van hun content marketing ontvangen maandelijks 67% meer leads dan bedrijven die dat niet doen volgens HubSpot. Het ontvangen van meer leads komt van sterke SEO (search engine optimization) en wordt door zoekmachines gewaardeerd. SEO is dat snuifje zout dat de meeste bedrijven niet toevoegen aan hun mix en is de eigenlijke praktijk die zowel de kwaliteit als de kwantiteit van het websiteverkeer van een bedrijf verhoogt.

Als uw bedrijf hoog op de eerste pagina van zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing staat, heeft u de mogelijkheid om meer ogen te trekken. Vanaf daar is de kans op een consumentenklik op uw website veel groter. Hoe verhoog je deze kansen zonder duizenden dollars per maand te besteden aan advertenties? Bloggen!

Hier zijn 4 redenen waarom de blog van uw bedrijf nog steeds van belang is en de belangrijke onderdelen om te overwegen voor het stimuleren van uw website SEO:

Verhoogt organisch zoeken
Wist u dat 70-80% van de mensen de betaalde zoekresultaten negeren en ervoor kiezen om alleen op de organische zoekresultaten te klikken? Denk aan biologisch zoeken als uw kruidenierswaren. Biologisch zoeken is een typische zoektocht in zijn natuurlijke vorm. Dit betekent geen betaalde advertenties, geen veilingen en geen enkel bod om uw bedrijf op een toppositie te krijgen. Elke keer dat u een nieuwe blogpost schrijft, maakt u een nieuwe URL voor uw site – en elke nieuwe URL is een nieuwe kans voor uw website om te worden gerangschikt in een zoekopdracht.

Hoewel bloggen tijd kan en zal kosten, kunt u zorgvuldig trefwoorden en onderwerpen creëren die u niet alleen laten lijken op een expert in uw branche, maar die u ook een hogere positie in de zoekmachines opleveren.

Bij D&Co maken we zorgvuldig blogtitels en -thema’s door te denken als een zoeker. Bijvoorbeeld onze International Sushi Day vs. National Sushi Day? Vier beide! blogpost is nog steeds het geschenk dat we blijven geven als het gaat om onze restaurantklanten! Als u Google National Sushi Day bezoekt, zult u ons zeker bovenaan de eerste pagina zien staan.

Creëert Verse Inhoud
Hoe frisser de inhoud, hoe frequenter de indexering. Hoe meer u uw sociale-mediaplatformen of -sites actualiseert met artikelen, downloads en nieuwe webpagina’s, hoe vaker een zoekmachine uw website bezoekt en hoe gunstiger deze is.

Zoekmachines waarderen en geven de voorkeur aan bijgewerkte en relevante content. Uw homepage en landingspagina’s zouden zelden moeten veranderen, dus als u zich vasthoudt aan een wekelijkse blog met de meest relevante onderwerpen, kunt u een relatie opbouwen met uw lezers en nieuwe content aanbieden aan zoekmachines om te indexeren. Zorg ervoor dat de inhoud van hoge kwaliteit is!

Bevat Backlinking
Backlinking verwijst naar links die zijn opgenomen op een website die een verbinding maakt met een andere gerespecteerde website. Een gemeenschappelijke link werkt op twee manieren: om nieuwe webpagina’s voor websites te vinden en te creëren en om zoekmachines te helpen om deze links te rangschikken in de resultaten van een zoeker.

Om een correcte en efficiënte backlink te kunnen maken, moet men een gerenommeerde site opnemen die aansluit bij uw huidige onderwerp en verklaring. In de woorden van Matt Cutts, de huidige beheerder van de U.S. Digital Service en voormalig hoofd van Webspam bij Google: “Linkbuilding is zweet en creativiteit.”

Backlinking helpt bij het creëren van relaties met andere websites om de jouwe te helpen groeien. Het werkt nog beter wanneer u die website in ruil daarvoor uw site noemt.

Bouwt Geloofwaardigheid
Bloggen stelt uw bedrijf in staat om te spreken over relevante onderwerpen binnen uw branche. Blogs tonen authenticiteit en bouwen geloofwaardigheid op bij huidige en toekomstige klanten en zoekmachines. Bedrijven die bloggen hebben meer manieren om gevonden te worden, te informeren en hun gedachten en perspectieven te delen.

Wanneer u een reputatie opbouwt en een gezaghebbende stem creëert, krijgt u meer websiteverkeer en herhalingsbezoekers. Dat laat op zijn beurt Google zien dat mensen zich aangetrokken voelen tot uw website en verhoogt uw autoriteit in hun algoritme.

Door de basisprincipes van SEO en bloggen te begrijpen, is ons team er om u te begeleiden, thought leadership op te bouwen en u te engageren met uw publiek. Bent u klaar om u te onderscheiden van de massa? Na jaren van blogs schrijven weten we wat werkt en zijn we klaar om uw blogstrategie op gang te brengen.

Linkbuildingpicknicktafelslinkbuilding

Durée & Company, Inc. is een bekroond, full-service pr-, marketing- en evenementenbureau dat in 1999 werd opgericht. Het bedrijf heeft kantoren in Fort Lauderdale, Florida, en Aspen, Colorado. Durée & Company bedient de bedrijfs-, agentschaps- en non-profit arena’s voor lokale, nationale en internationale klanten. De diensten omvatten public relations, sociale media, marketing, contentontwikkeling, reclame, speciale evenementen, branding, radiopromoties en meer. Klanten van Durée & Company zijn onder andere bekende namen in het bedrijfsleven, de modewereld, de horeca, de reiswereld, het wellness- en CBDwezen, de scheepvaart en de jacht, kunst en cultuur, non-profitorganisaties, de advocatuur en de professiewereld.