Led schermen huren

Wilt u uw digitale content op een evenement aan een groter publiek presenteren? Kies voor Een led scherm als Event branding . De moderne LED-videowall biedt veel kijkplezier tegen een aantrekkelijke prijs/prestatieverhouding.  Online teambuilding is door corona het nieuwe normaal geworden.

Door de juiste LED-modules te kiezen die u bij ons kunt huren, overtuigt u niet alleen de kijkers met een haarscherp beeld, maar creëert u ook uw eigen individuele sfeer, waarmee u zich onderscheidt van andere organisatoren en exposanten van evenementen.

U bent een Amerikaans bedrijf of een Brits bedrijf en u moet een evenement in Europa of Duitsland bijwonen? Of het nu gaat om concerten, openbare bezichtigingen, grotere beursoptredens of sportevenementen – met een moderne LED-videowall van ons apparatuurpark kunt u uw kijkers een “in het midden”-ervaring bieden. Ons team adviseert u over de implementatie van geschikte videowalls voor uw evenementlocatie.

Wij maken gebruik van de hoogste kwaliteit LED-technologie die beschikbaar is bij bekende merkfabrikanten. Uiteraard draaien we alle videowalls in verschillende pixelvelden (pixel pitch) en afmetingen.

Afhankelijk van het type gebruik (binnen of buiten), de locatie of de weersomstandigheden, staan onze technici klaar om u te helpen een professionele technische oplossing direct naar uw locatie te brengen.

Onze service omvat de levering van LED-walls, de installatie en demontage ervan, evenals de technische ondersteuning ter plaatse!

WAAROM EEN LED-WAND HUREN?

De LED-wandtechnologie in het algemeen is een van de trendsettende media voor beurzen, bedrijfsevenementen en allerhande evenementen.

De LED technologie kenmerkt zich niet alleen door sterke punten zoals flexibiliteit, helderheid en betrouwbaarheid, maar is ook bekend om andere uitstekende eigenschappen:

Goede prijs-prestatieverhouding ten opzichte van het gebruikte beeldoppervlak door verschillende pixelhoogtes
Modulaire opbouw, dus alle maten van de LED-wanden zijn mogelijk
Flexibiliteit met speciale beeldformaten
Lichtgewicht en robuuste constructie
Eenvoudige en snelle montage / demontage en verliesvrije showtime
Snelle levering
Gewoon 16: 9 en 4: 3 formaten zijn mogelijk
Verschillende, onconventionele en innovatieve constructies zijn mogelijk, zoals bijvoorbeeld de zogenaamde gebogen LED-wanden of LED-vloer, LED-plafond, 3D LED, LED-cirkels, LED-blokjes met behulp van hoekmodules, enz.
Gebogen LED-wanden kunnen zowel als naar buiten gebogen (bolle gebogen LED-wand) of als naar binnen gebogen (holle gebogen LED-wand) worden gerealiseerd.

Meer check: moduscreen.be