De beste buiten IP-camera’s voor optimale beveiliging van je huis

De beste buiten IP-camera’s voor optimale beveiliging van je huis

Buiten IP-camera’s zijn een onmisbaar onderdeel geworden van een goed beveiligingssysteem voor je huis. Maar met zoveel verschillende opties op de markt kan het lastig zijn om de beste keuze te maken. Daarom hebben wij bij [bedrijfsnaam] de beste Beveiligingscamera voor buiten voor je op een rijtje gezet, zodat je je huis op de best mogelijke manier kunt beveiligen.

Wat zijn buiten IP-camera’s?

Buiten IP-camera’s zijn camera’s die speciaal zijn ontworpen om buiten je huis te gebruiken en zijn verbonden met internet via een Ethernet-kabel of wifi. Deze camera’s zenden live videobeelden uit die je via je smartphone, tablet of computer kunt bekijken. Sommige buiten IP-camera’s hebben ook functies zoals nachtzicht en bewegingsdetectie.

Waarom heb je een buiten IP-camera nodig?

Een buiten IP-camera is een goede keuze als je je huis en eigendommen op een efficiënte manier wilt beveiligen. Met een buiten IP-camera kun je:

 • 24/7 beelden bekijken van de omgeving rondom je huis
 • Potentiële inbrekers afschrikken
 • Bewijsmateriaal verzamelen in geval van een inbraak
 • Je huis en gezin veiliger maken

Waar moet je op letten bij het kiezen van een buiten IP-camera?

Bij het kiezen van een buiten IP-camera zijn er verschillende factoren waar je rekening mee moet houden:

 1. Resolutie: De resolutie bepaalt hoe scherp de beelden zijn die de camera produceert. Hoe hoger de resolutie, hoe duidelijker het beeld.
 2. Nachtzicht: Als je de camera ook ’s nachts wilt gebruiken, is het belangrijk om te controleren of deze over nachtzicht beschikt en hoe ver deze kan kijken.
 3. Bewegingsdetectie: Camera’s met bewegingsdetectie kunnen je waarschuwen wanneer er beweging wordt gedetecteerd, zodat je snel kunt reageren.
 4. Weerbestendigheid: Als de camera buiten wordt gebruikt, moet deze bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, wind en sneeuw.

Top 5 beste buiten IP-camera’s

 1. Sitcon Buiten IP-camera Deze camera heeft een hoge resolutie van 1080p en nachtzicht tot wel 30 meter. Daarnaast beschikt deze camera over bewegingsdetectie en is deze bestand tegen alle weersomstandigheden.
 2. Sitcon Buiten IP-camera Deze camera heeft een resolutie van 720p en nachtzicht tot 20 meter. Daarnaast heeft deze camera bewegingsdetectie en is deze bestand tegen alle weersomstandigheden.
 3. [Sitcon Buiten IP-camera Deze camera heeft een resolutie van 720p en nachtzicht tot 20 meter. Daarnaast heeft deze camera bewegingsdetectie en is deze bestand tegen alle weersomstandigheden.

Hoe kan je beste een camera buiten plaatsen?

Buiten een camerasysteem voor buiten ophangen doe je om de veiligheid in en rond jouw huis te verhogen. Idealiter film je alle hoeken en gaten met hoogwaardige camera’s. Dat is helaas lang niet altijd mogelijk. Bedenk goed hoeveel camera’s je nodig hebt. Er wordt vrijwel altijd gekozen voor een exemplaar bij de voordeur. Daarnaast is het aan te raden om ook je achtertuin in beeld te brengen. Hoe en waar je woont speelt uiteraard een belangrijke rol. Voor een rijtjeshuis heb je minder camera’s nodig dan een vrijstaande woning.