3x voordelen van de bandenstelling

Stel: je wilt graag de winter- en zomerbanden van een of meerdere auto’s opslaan. Ze liggen nu in de schuur, maar dit neemt niet alleen veel ruimte in beslag, maar het is ook nog eens vervelend omdat ze niet goed blijven liggen. De oplossing? Een handige bandenstelling waarmee jij heel gemakkelijk en snel kiest voor de opslag van jouw banden. Hetzelfde geldt voor de opslag van (auto)banden voor jouw autogarage of je beginnende onderneming. Ontdek hier alle voordelen van bandenstellingen.

1: Overzichtelijke opslag

Een belangrijk voordeel van de bandenstelling is dat je hiermee kiest voor overzichtelijke opslag. Voor jouw autogarage is het ideaal om alle banden op maat en uitvoering te hebben liggen: dit is perfect mogelijk met een bandenstelling. Maar ook voor particulier gebruik is de bandenstelling een goede oplossing. Je hebt een duidelijk overzicht van de banden en kunt daardoor gemakkelijk en snel met de banden aan de slag.

2: Combineer met andere stellingen

Wist je dat het heel goed mogelijk is om een bandenstelling te combineren met andere stellingen, zoals de draagarmstellingen? Deze stellingen bieden de mogelijkheid om zware en langere goederen op te slaan. En omdat dit type stelling verkrijgbaar is in diverse uitvoeringen en maten is het heel goed mogelijk het model te vinden dat bij jou in de garage of de werkplaats past. Ander stellingen die je kunt aanschaffen voor in je schuur of werkplaats zijn de legbordstelling, de inrijstelling en de grootvakstelling. Hier sla je makkelijk alle andere auto onderdelen op.

3: Profiteer van ruimtebesparing

Een groot voordeel van een bandenstelling is dat je hiermee optimaal profiteert van ruimtebesparing. Geen rondslingerende banden meer die veel ruimte in een schuur of werkplaats opeisen: dit is allemaal verleden tijd met de aanschaf van een bandenstelling. En met alle andere mogelijkheden voor jouw schuur, werkplaats of magazijn ben je altijd in staat om een goede opslag te creëren.