Verhuistips

Verhuistips Om Toe Te Passen

Verhuizen is voor ons meer dan alleen het verplaatsen van spullen. We zijn namelijk een écht familiebedrijf, waarbij persoonlijk contact vanzelfsprekend is. Niet alleen bij ons binnen het bedrijf, maar ook in het contact met klanten. Dat geldt zowel voor, tijdens, als na uw verhuizing. Wij staan voor u klaar met een hecht team van vriendelijke en professionele verhuizers.

Maar ook met jarenlange ervaring en expertises op elk denkbaar gebied.  Zo weet u zeker dat altijd de juiste verhuizers klaarstaan om uw verhuizing snel, soepel en stressloos te verzorgen.

opslagruimte huren, Uw intrek nemen in uw nieuwe woning, u kijkt er erg naar uit – Verhuizen: wat zijn de kosten?. Maar hoe gaat u die grote buffetkast vervoeren en het servies waar u zo verknocht aan bent? Bij Jan Hofman Verhuizingen zijn uw spullen in goede handen. Onze gediplomeerde verhuizers staan garant voor een efficiënt en soepel lopende verhuizing.

Verhuizing Naar Een Andere Woning

Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u van ons mag verwachtenVoor ieder budget De meest complete service die wij bieden is de volledig verzorgde verhuizing: van inpakken, demonteren en inladen tot vervoeren, uitladen, monteren en uitpakken. Een uiterst ontspannen en zorgeloze verhuizing is het resultaat.

Op deze wijze kunt u op uw gemak uw spullen sorteren, waarbij u bovendien op de verhuiskosten bespaart. Uw inboedel tijdelijk op een beveiligde locatieSoms moet u uw oude woning al verlaten, voordat u een nieuwe kunt betrekken. Een logeeradres voor uzelf en uw eventuele huisgenoten is wel te regelen, maar waar moet u zo lang met uw meubilair naar toe? Jan Hofman Verhuizingen biedt uitkomst.

Hier slaan wij uw persoonlijke eigendommen op in stalen containers met een inhoud van 30 kubieke meter. Denkt u minder ruimte nodig te hebben? U kunt ook kiezen voor enkele houten kisten van 9 kubieke meter. Vanzelfsprekend is uw inboedel bij ons goed verzekerd tegen calamiteiten. Uw spullen ook droog, verwarmd, veilig en verzekerd tijdelijk opslaan tegen een scherpe prijs? Neem dan contact met ons op….

Help, Ik Ga Verhuizen

U wilt verhuizers inhuren in Venray, om u te helpen bij uw verhuisdag. Wat kan een verhuizer voor u betekenen? Er zijn verschillende verhuisdiensten die u kunt inzetten. Sommige mensen vinden het bijvoorbeeld fijn om het inpakken van de inboedel uit te besteden, terwijl anderen liever hulp willen bij het vervoeren van de meubels.

Wilt u direct de hulp van een verhuizer in Venray? Met de inpakservice is uw verhuisdag heel relaxed. De verhuizers komen ’s ochtends vroeg bij u langs en beginnen met het inpakken van uw inboedel. Dit doen ze snel en efficiënt, zodat uw huis binnen een paar uur leeg is.

U verliest geen tijd aan het opsporen van het juiste gereedschap of het vinden van een verloren schroef: vakmannen bewaren alle gereedschappen en schroeven bij het juiste meubelstuk, zodat zij deze in uw nieuwe huis in een handomdraai weer monteren. Is er geen lift in uw appartement? Dan is een verhuislift heel waardevol.

Verhuizen: Wat Moet Er Geregeld Worden?

Het investeren in een verhuislift zorgt ervoor dat de dag veel sneller verloopt, en dat u dus minder arbeidskosten kwijt bent omdat de verhuizers minder tijd nodig hebben! Als u het niet ziet zitten om meerdere keren heen en weer te rijden tussen uw oude- en uw nieuwe huis, dan is meubeltransport een goed idee.

Bovendien is uw inboedel tijdens het meubeltransport verzekerd tegen schade. Met een verhuisverzekering bent u verzekerd tegen schade tijdens het inpakken, vervoeren en de montage. Al uw inboedel en meubels worden vastgezet in de vrachtwagen. Voor kwetsbare spullen, zoals witgoed of een piano, gebruiken verhuizers speciaal materiaal. Soms komt het voor dat niet alle inboedel meeverhuisd kan worden.

Maar als u nog niet weet wat u met de inboedel wilt doen, dan is goederenopslag een goed alternatief. Hier staan uw spullen warm, droog en beveiligd opgeslagen. Een piano weegt al snel 200 tot 300 kilo en is bijna niet op te tillen. Bovendien zijn piano’s erg kostbaar, en is het dus erg belangrijk dat ze veilig vervoerd worden

Ze plaatsen het instrument op een karretje en tillen het met minimaal twee personen de verhuiswagen in. Daar zetten ze hem stevig vast met spanbanden. U kunt verhuizers ook inhuren om uw wasmachine te verhuizen (Verhuizen binnen Nederland). Zeker als de wasmachine ook