Huis huren of kopen

Overzicht vakantiehuisjes met jacuzzi op Texel. Een huisje met jacuzzi Waddeneilanden boeken en dan bij voorkeur op Texel of Ameland? Wij hebben de mooiste wellness bungalows en huisjes met jacuzzi, hottub en sauna op Texel en Ameland voor je verzameld. Ook een huisje met jacuzzi aan zee voor 2 personen.

Huis huren of kopen?

Boek een huisje met jacuzzi in De Koog, Oosterend, Den Burg of Kockdorp en geniet van vrijheid, rust, natuur en wellness. Ook voor een wellness bungalow op een bungalowpark Texel.Hier vind je grootste aanbod huisjes op Texel. Als je een weekendje met hond in Texel wilt boeken en wilt genieten van wellness, kan je een huisje met jacuzzi Texel huren waar de hond ook is toegestaan.

Je kunt een vakantiehuisje met jacuzzi op Texel of Ameland huren maar ook gaan voor een huisje Waddeneilanden met sauna of hottub. Het aantal vakantiehuisjes Texel waar honden welkom zijn, is groot. Je kunt ook een wellness huisje met omheinde tuin op Texel, Ameland of Schiermonnikoog huren. Landal GreenParks heeft 3 geweldige vakantieparken op Texel.

Dit zijn luxe natuurparken met diverse wellness faciliteiten – Vakantiehuis Ameland. Het is mogelijk op deze parken een 2, 4, 6 of 8 persoons huisje met sauna te huren – appartement texel. Ook een ideale manier om tijdens je vakantie Texel te ontspannen. Je kunt tijdens je vakantie genieten van vele vogels, een prachtige natuur en misschien wel zeehonden. Huis huren Ardennen?

Je kunt de auto laten staan en met de fiets de overtocht maken van Den Helder naar Texel. Je kunt ook een huisje met whirlpool bij Landal huren. Als je met meer dan 2, 4 of 6 personen bent, is het misschien praktischer en comfortabeler en wellness villa op Texel te boeken.

De Krim verhuurt wellness villa’s op haar vakantieparken in de plaats De Koog. Je kunt daar bijvoorbeeld een 6 of 8 persoons wellness villa huren. Als gast van De Krim kan je gebruik maken van tal van faciliteiten waaronder het zwembad (appartement texel). Dat maakt een weekendje Texel nog leuker!Elders in Nederland vind je een nog groter aanbod huisjes met jacuzzi.

Appartement Terschelling

Mogen wij jouw gegevens gebruiken?Door op “Accepteer alle cookies” te klikken gaat u akkoord dat wij cookies opslaan op uw apparaat. Lees ons privacy beleid.

Aan de rand van het bos omgeven door het prachtige natuurgebied het Alloo vind U deze prachtige villa die u het gevoel geeft van rust, ruimte en privacy. Hal met toilet. Woonkamer met openhaard, digitale kabel Flat screen TV, Radio, DVD/CD, plavuizen. Kinderstoel is aanwezig. Volledig ingerichte keuken met combi-oven, koelkast met vriesvakje, afwasmachine, koffiezetter, Nespresso, broodrooster, citruspers en waterkoker.

box spring bedden, en bad meubel. Via de hal kunt u naar de nieuw aangebouwde badkamer met douche en badmeubel. De gehele beneden verdieping heeft plavuizen. Berging met kluisje, wasmachine, wasdroger, strijkbout en strijkplank en stofzuiger. Twee ruime slaapkamers met 2x 1 pers. box spring bedden, zeil, elke slaapkamer heeft een TV.

Het linnengoed hiervoor dient u zelf mee te nemen. De bedden zijn voorzien van dekbedden. Het huren van linnengoed is verplicht. Badkamer met dubbele wastafel, douche, whirlpool en Finse Sauna en 2e separaat toilet. De villa heeft CV en vloerverwarming. Voor de kleintjes is er een kinderstoel, camping bed en traphekje aanwezig.

De villa beschikt over een tuinhuisje met elektra waar u uw fietsen kunt stallen. Er is één parkeerplaats bij de villa en er is een centrale parkeerplaats voor meerdere auto’s. De villa’s hebben een eigen Wi-Fi verbinding(40/10 Mbps), deze draadloze internetverbinding is gratis te gebruiken..

Gehele gastsuite · 2 gasten · 2 bedden · 1,5 badkamerDe Koog, ruime accommodatie, huisdieren in overleg‘Stappeland Logies’ is rustig gelegen aan een doodlopende weg in De Koog, tegenover een grote vijver en direct aan de woning van de eigenaar. Vanaf deze locatie wandelt u in een paar minuten naar het centrum om een terrasje te pakken, te shoppen in een van de vele leuke winkeltjes of een fiets te huren (appartement texel).

Overnachten Terschelling

Wie wil er nu niet op vakantie naar de Wadden? Het is een fijne bestemming voor zowel natuurliefhebbers als voor mensen die houden van een strandvakantie. De Wadden liggen ten noorden van Nederland in de Noordzee. Het is bijvoorbeeld naar Texel slechts 20 minuten varen met de veerboot en je bent dan meteen in een hele andere wereld.

Ga op de eilanden zeker fietsen of wandelen. Het aanbod van vakantiehuizen, appartementen en vakantieparken op de Waddeneilanden is groot. De meeste huizen liggen in een fantastische en rustige omgeving. Sommige vakantieshuisjes zijn zeer luxe ingericht met bijvoorbeeld een sauna en whirlpool – appartement texel. De stranden op de Waddeneilanden zijn indrukwekkend. Het mooiste strand is wat ons betreft het hagelwitte zandstrand van Terschelling bij het natuurgebied de Boschplaat.

We hebben in de zomer met prachtig weer op dit strand gewandeld en kwamen amper iemand tegen. Leuke doel is om te wandelen naar het Drenkelingenhuisje. Maar niet alleen het strand van Terschelling is mooi. Alle Waddeneilanden zijn gezegend met fraaie stranden. Deze foto maakten we op het strand van het populaire badplaatsje De Koog op Texel Door de uitstekende uitgaansmogelijkheden zijn de Waddeneilanden een geschikte vakantiebestemming voor jongeren.

Op deze eilanden zijn leuke bars, restaurants en zelfs discotheken te vinden voor een heerlijk avondje uit. Je gaat op vakantie naar de Waddeneilanden om de rust, de mooie zandstranden en de unieke natuur. Wandelen, fietsen en watersporten zoals zeilen en kitesurfen zijn de populairste activiteiten op de eilanden. Je gaat het op de Wadden zeer naar de zin hebben.

000 mensen. In totaal zijn er 45 Waddeneilanden waarvan er 25 bewoond zijn. Het grootste eiland is Texel en op het Duitse Sylt wonen de meeste mensen namelijk ruim 21. 000. De Waddeneilanden verplaatsen zich heel langzaam. De eilanden ‘wandelen’ heel langzaam van het westen naar het oosten. We hebben voor jou de leukste weetjes verzameld over het Waddenzeegebied.

Bent u op zoek naar een bed and breakfast op onze unieke Waddeneilanden?

Op onze website staan een aantal unieke bed en breakfast Waddeneilanden die ook nog eens zeer goed betaalbaar zijn. Een geweldige kans om een korte of langere vakantie in een bed en breakfast Waddeneilanden te boeken (Hotel met prive sauna). appartement texel. Ga nu naar ons aanbod b & b Waddeneilanden en boek een heerlijke vakantie op bijvoorbeeld Ameland, Texel of Terschelling.

Trots van Nederland. Een last minute vakantiewoning of bungalow kan net zo voordelig zijn als een bed en breakfast op de Wadden! Een bed and breakfast is vooral geschikt voor een weekendje weg of een korte vakantie – Overnachten Aan het strand. Als u van plan bent om een of twee weken op vakantie te gaan naar de Waddeneilanden, is het huren van een vakantiehuisje of appartement wellicht een betere optie.