​Een bikini kopen? Bekijk onze tips

Zwemmode trends die u nu moet weten
De wereld van de zwemmode is een spannende, steeds veranderende wereld er is altijd een nieuw merk, een nieuwe trend of een nog nooit eerder vertoonde stijl om naar uit te kijken. Dames, dit zijn de zwemmode trends waar we nu enthousiast over zijn, en dat zou u ook moeten zijn!

​Een bikini kopen? Bekijk onze tips

Zwemkleding met ruches zijn er al een paar seizoenen, maar we zien ze terugkomen met wraak. Ze zijn het ultieme detail voor een vrouwelijke, flirterige en leuke zwemkledinglook. Beter nog, bikinitopjes met ruches zijn een absolute uitkomst voor dames met kleinere borsten het volume dat ze brengen zal uw borst direct iets groter laten lijken en meer gewelfd.

Sexy Off-Shoulder Stijlen

De off-shoulder trend is de afgelopen jaren een grote hit geweest in de mode-industrie en in badmode brengen ze een ultra-sexy gevoel aan de look terwijl ze genoeg aan de verbeelding overlaten. U zult deze trend gecombineerd vinden met andere gewaagde prints, afwerkingen met ruches, het werk. P.S. Bestrijk uw blote schouder met wat bronzer voor wat extra oomph!

Zwierige eendelige stukken

De dagen van saaie, slonzige, eendelige pakken zijn al lang voorbij, en met de nieuwste trend van plunging halslijnen in eendelige pakken, kunt u het maar beter geloven. Een sexy zwempak met een diep decollete voegt een gedurfde twist toe aan het klassieke eendelige pak, en zal u laten voelen als de ultieme strandgodin!

Strappy Details

Overal waar we kijken, zien we bikini’s en eendelige stukken met bandjes. Deze leuke trend brengt een zekere sexy verfijning in zwemkleding en ziet er vooral prachtig uit in felle kleuren zoals zwart en rood. Hoe u ook kiest om deze trend te rocken, u zult zeker meer dan een paar hoofden doen omdraaien!

Lingerie-geïnspireerde

Niets geeft een vrouw een sexier gevoel dan kanten lingerie en we zien dat deze trend ook een nieuwe golf van zwemmode inspireert. Door het beste van lingerie-ontwerpen en zwemkledingstijlen te nemen, is deze trend er helemaal op gericht om vrouwen zich als een absolute godin op het strand te laten voelen. Het is sensueel, het is verfijnd en het is ronduit sexy.

Kwastjes

Een andere kledingtrend die zijn weg heeft gevonden naar de wereld van badmode, kwastjes zijn een speels detail die een beetje shimmy aan uw strandlook toevoegen. Of ze nu aan het einde van uw koordjes zitten of de hele zoom van uw bikinitopje sieren, kwastjes zijn een flirterig en leuk detail om wat pit aan uw zwemkleding te geven.

Halter Tops

De halternek stijl is een van de meest flatterende stijlen die er zijn, en we zijn meer dan blij om het weer terug te zien in zwemmode. We beginnen brutalere en frissere versies van deze klassieke stijl te zien met doorzichtige panelen, interessante uitsnijdingen enzovoort.

Zijdelingse uitsnijdingen & 90’s ringen

Zijdelingse uitsnijdingen waren een van de grootste trends van het afgelopen jaar, en ze zullen niet snel verdwijnen, nu terug met lussen en ringen voor een leuke twist. Strategisch geplaatste uitsnijdingen zijn een geweldige manier om wat huid te tonen, zonder alles te laten zien, en toch comfortabel te zijn. Kijk uit naar zwemkledingstijlen met interessante uitsnijdingen in unieke vormen en plaatsen, voor een gedurfde, statement look.

Bikini Online Shop

BikinisOnline.eu is de nummer 1 Bikini Online shop voor Nederland 🇳🇱  en  België 🇧🇪. Bikinis Online kopen doe je bij ons vertrouwd en eenvoudig online.  365 dagen per jaar hebben we een gigantisch assortiment aan