Hoe word ik een professionele sportscast?

Sportgeschiedenis is bezaaid met de overblijfselen van professionele atleten die worden verbrijzeld, niet gedood, tijdens atletische competities. Het is echter niet alleen de atleten waar we ons zorgen over moeten maken; Bijvoorbeeld, hoeveel mensen ken je persoonlijk die bekwaam zijn in het spelen van een harmonieus spel van golf? Niet veel, dus we delen allemaal een gemeenschappelijk belang en dat speelt golf – de sport van golf.

Hoe word ik een professionele sportscast?

Golf kan een ruw spel zijn. In feite kan het moeilijk zijn om je eerste opname van overal dicht bij de fairway te krijgen. Een aantal factoren gaan in zijn succes. Een daarvan is een goede aarding in de principes van het spel Golf. Dergelijke kennis maakt je een expert en een waardevolle bijdrage aan elk sportteam – of het nu een professionele sportclub, school of universiteit of zelfs een lokale recreatieve activiteitengroep is. Sportkinesist nodig?

Dus, wat doet een professionele sportgeschiedenis enthousiast? Als je net als ik bent, ligt je passie in de sportgeschiedenis en het behoud van dit fascinerende verleden. Je deelt waarschijnlijk ook een liefde voor het spel en van het behoud van de geschiedenis van de verschillende sporten die deze wereld zo gefascineerd hebben met hen. Als je iets als me wilt, weet je graag dat sportscrasters niet alleen op televisie worden gevonden, maar ook in tijdschriften en kranten. De twee meest populaire publicaties voor sportscrasters zijn de sportwinkel en de geïllustreerde nieuwsgids.

Hoe begin ik aan een opleiding tot sportscoach?

Helaas, zoals vele andere veelbelovende carrières, was het niet zo eenvoudig als sommige mensen hadden gedacht. Voor starters, in tegenstelling tot de schrijf-, rapportage- en uitzendingsindustrie, is er geen professionele organisatie die is gespecialiseerd in sportscrasting. Maar gelukkig zijn er in het veld van sportcommunicatie tal van professionele associaties die je graag zullen trainen in de kunst van sportscrasting.

Een van de meest lonende aspecten van het worden van een sportscast is de diversiteit van het werk dat beschikbaar is. U kunt ervoor kiezen om gespecialiseerd te zijn in een bepaalde sport of een sportvereniging, of u kunt mengen met uw liefde voor sporten met rapportage over een breed scala aan sporten. Ik moet echter benadrukken dat de meest lonende en bevredigende Avenue voor een sportscast is om een niche voor zichzelf te creëren en om een naam voor zichzelf binnen deze branche te creëren. Hoe eerder je dit gaat doen, hoe beter.

Een professionele sportscapist worden vereist geen diploma in het veld. Eigenlijk is alles wat het nodig heeft, is een basiskennis van de geschiedenis van de sport – van oude Olympische Spelen voor Moderne Atleten. Een groot ding om een sportscast te zijn is dat je geen atletische achtergrond hoeft te hebben om van het beroep te genieten; Het is ook belangrijk om dat in de meeste gevallen, sportscrasters te begrijpen teams, competities en zelfs individuele atleten – in tegenstelling tot een sportschrijver die vaak schrijft over teams, atleten en teams. Als zodanig zijn er een grote verscheidenheid aan sporten om te worden bedekt door een sportscast.

Het nadeel om een sportkinesist  te worden, is dat de meeste full-time sportrapportage-banen er een nodig hebben om een universiteitsgraad te hebben in sportmanagement, recreatie of marketing. Hoewel ik geen negatieve correlatie kan zien tussen deze sportenrapportage-vereisten en het vermogen om te slagen als een sportscast, kan het zeker het veld van aanvragers beperken. Bovendien kan het moeilijk zijn om in het veld te breken. Veel vacatures voor sportrapportage vereisen ervaring in sportadministratie, verkoop en marketing – dingen die gemakkelijk worden verworven door lid te zijn van de bijbehorende pers-editors en / of de American Sports Writers Association. Als u als zodanig besluit om een carrière als sportscrast na te streven, moet u gecertificeerd worden in deze gebieden door uw afgestudeerde diploma in sportrapportage te verdienen.

Dus, zoals je kunt zien, zijn er veel positieven en negatieven rond het beroep van sportscasting. Als u een hard-core sportfan bent en geniet van achter de schermen van de sportindustrie, kan de positie van de sportrapportage voor u geschikt zijn. Voor degenen onder ons op zoek om in dit veld te breken, maar niet serieuze sportscrasters, kan het moeilijk zijn om een baan te vinden. Als je gepassioneerd bent over sport en ervaring hebt als sportscast, kan de sportwereld echter een geweldige plek zijn om je passie na te streven!