Hebben startende ondernemers meteen een website nodig?

Opwinding vult de ruimte als u en uw zakenpartners net een agressieve marketingcampagne hebben gelanceerd om het verkeer naar uw website te stimuleren. Twee dagen later realiseert u zich dat uw website voor een langere periode niet bereikbaar is en u weet niet waarom. Uw hartslag begint te racen als u in paniek raakt en zich realiseert dat u ontelbare uren en duizenden dollars hebt geïnvesteerd in marketing en het bouwen van uw eigen website. Wat nu? Tijd is een niet-hernieuwbare bron, en de beslissing die je moet nemen is om het zelf te proberen of iemand in te huren om het voor je te repareren.

Dit is een voorbeeld van wat veel startende ondernemers elke week ervaren. Wat nog meer frustrerend is, is dat je te maken hebt met de slechte PR van het lanceren van een marketingcampagne met een website die door een technisch probleem waar je niet van op de hoogte was tot het te laat was. Er is geen manier om te vertellen hoeveel potentiële klanten hun interesse verloren toen ze probeerden uw website te bezoeken.

Je hebt waarschijnlijk de commercials op TV gezien voor Godaddy en hoe gemakkelijk het is om een aangepaste website te bouwen. Dat mag dan voor het grootste deel waar zijn, toch zijn er een paar redenen waarom u zou moeten overwegen om iemand het voor u te laten doen.

Om te beginnen is je tijd als startup zeer waardevol. Gemiddeld kan het enkele weken tot enkele maanden duren om een website te bouwen en te lanceren. Dat is in de veronderstelling dat er niets misgaat.  Daarnaast is online marketing advies zeer belangrijk.

Als ondernemer zijn uw belangrijkste taken om in contact te komen met mensen, klanten, medewerkers, partners en uw lokale gemeenschap. Je bent verantwoordelijk voor het delen van je visie en het inspireren van de mensen om je heen, maar ook om ervoor te zorgen dat je bedrijf soepel verloopt. Je moet je geest helder en gefocust houden, zodat je bij uitdagingen aanwezig bent en er op de juiste manier mee om kunt gaan. Het toevoegen van de last van het bouwen en onderhouden van een website is iets wat je je niet kunt veroorloven met de tijd, noch met energie.

Van website-ontwerp, zoekmachineoptimalisatie, social media-accounts tot het verzorgen van, het integreren van de software om uw e-commerce activiteiten vanaf uw website uit te voeren, onderhoud en upgrades, en al het technische jargon dat daarbij hoort. Het bouwen en onderhouden van de website van uw bedrijf is een fulltime onderneming. De in Los Angeles gevestigde webontwikkelaar WebVDEO heeft de afgelopen 9 jaar klanten geholpen met hun webontwerp en marketingbehoeften. Ons concurrentievoordeel is dat we onze klanten duizenden dollars en talloze uren frustratie kunnen besparen door het ontwerpen en lanceren van een website die klanten aantrekt en houdt ze terug te komen. Wij behandelen alle technische zaken, zoals het ontwerpen van de site, video’s, Pay-per-click marketing, het optimaliseren van uw site voor zoekmachines, en het integreren van e-commerce software voor online aankopen.

Laat de opwinding in de zaal niet omslaan in wanhoop. We weten dat het bouwen van uw eigen website een passie is, want het is tenslotte uw bedrijf en uw visie die u wanhopig de wereld in wilt. Deel uw visie met zoekmachineoptimalisatie-seo.be , want onze passie helpt u de wereld in.